Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Mesagerul lui Iohannis, huiduit la Iasi, de Mica Unire

Mesagerul lui Iohannis, huiduit la Iasi, de Mica Unire

Autor:

Daca tot nu l-au avut in fata ochilor pe Klaus Iohannis, nemultumirea indreptata catre primul om in stat s-a rasfrant din plin asupra trimisului presedintelui la manifestarile organizate la Iasi, la 158 de ani de la aniversarea Unirii Mici.

 

ziua 720x405 Mesagerul lui Iohannis, huiduit la Iasi, de Mica UnireMesagerul Cotrocenilor s-a trezit fluierat de multimea prezenta la evenimentele desfasurate in Piata Unirii din oras. “Patitul” este Ioan Oprisor, consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala. Catre el s-au oprit huiduielile lansate de un grup de oameni prezenti la manifestare, in momentul in care a inceput sa citeasca mesajul presedintelui Iohannis, cu prilejul marii sarbatori a romanilor.

Va amintim ca seful statului nu a fost prezent la festivitatile prilejuite de Ziua Unirii Mici, avand in vedere ca in cursul acestei zile urmeaza sa ajunga la Strasbourg.

IMAGINI de la manifestare – discursul trimisului Cotrocenilor incepe undeva la minutul 18 al inregistrarii surprinse de presa locala.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!