Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Membrii PRU nu-l mai vor sef si considera ca i-a tradat: Ne delimitam ferm de Bogdan Diaconu

Membrii PRU nu-l mai vor sef si considera ca i-a tradat: Ne delimitam ferm de Bogdan Diaconu

Autor:

Lucrurile nu sunt deloc pe fagasul firesc in interiorul formatiunii conduse de Bogdan Diaconu si din randurile careia facea parte, pana sa ajunga de negasit, si fostul deputat Sebastian Ghita. Iar cel mai clar semn despre aceasta stare de fapt este luarea de pozitie publica venita din directia PRU, partid ai carui reprezentanti anunta din capul locului urmatoarele: “Ne delimitam de Bogdan Diaconu si ii cerem inca o data demisia din partidul pe care l-a tradat”.

 

bogdan diaconu rica petrescu Membrii PRU nu l mai vor sef si considera ca i a tradat: Ne delimitam ferm de Bogdan DiaconuPe scurt fie spus, PRU-istii nu-l mai vor nici sef si nici macar coleg de partid pe Diaconu, in semn de protest fata o serie de declaratii facute de acesta.

Iata cum suna comunicatul PRU:

“Ne delimitam ferm de Bogdan Diaconu care a avut in cursul zilei de ieri pozitii publice prin care apara deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaste in demersurile lui Bogdan Diaconu si ii cere, din acest motiv, inca o data, demisia, pentru ca a murdarit imaginea partidului si a adus prejudicii grave nationalismului romanesc.

PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghita. Ii cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, sa isi ia penalii pe care i-a adus in partidul lui Vlad Tepes si sa plece cu ei cu tot.

In data de 21 ianuarie 2017, majoritatea Biroului Permanent National al PRU a lansat o motiune in care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru ca a tradat idealurile nationaliste. Pentru curatarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile si doctrina, membrii alesi ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o sedinta BPN pentru data de 4 februarie 2017, in cadrul careia vor fi luate masuri drastice impotriva lui Bogdan Diaconu si a celor care au distrus imaginea partidului.

Anuntam public ca Bogdan Diaconu nu mai reprezinta Partidul Romania Unita. Le cerem iertare romanilor pentru ca Bogdan Diaconu a murdarit ideea de nationalism, simbolul lui Vlad Tepes si valorile nationale prin directia pe care a impus-o in ultima jumatate de an.

PRU revine la idealurile care l-au consacrat si respinge orice asociere cu tradatorii nationalismului printre care, la loc de frunte, se afla Bogdan Diaconu.

Partidul Romania Unita

02.02.2017”

Ramane de vazut cum anume va comenta Diaconu pe marginea acestor acuzatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!