AcasăPoliticaMelescanu si Palada, eliberati din functii de catre premierul Ciolos

Melescanu si Palada, eliberati din functii de catre premierul Ciolos

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Teodor Melescanu si Mirel Palada nu mai sunt consilieri de stat. Noul sef al Executivului a dispus eliberarea celor doi din functiile detinute in cadrul Cancelariei primului-ministru. Deciziile au fost publicate, joi, in Monitorul Oficial.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

La cateva saptamani de la instalarea la Palatul Victoria a noii echipe guvernamentale, au fost anuntate cateva schimbari facute de Dacian Ciolos.

Vizati sunt, printre altii, Teodor Melescanu – care a solicitat eliberarea din functia de consilier de stat – si Mirel Palada.

Melescanu, fostul director al Serviciului de Informatii Externe, detinea aceasta functie inca din noiembrie anul trecut, cand a fost numit de Victor Ponta, seful Guvernului de la acea vreme, consilier pe probleme de Securitate si Aparare.

 

Totodata, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Palatului Victoria, ocupase pana acum postul de consilier de stat in cadrul Cancelariei primului-ministru, in chestiuni privind strategii de guvernare.

Nu in ultimul rand, Dacian Ciolos a decis numirea in functia de secretar de stat la Ministerul Mediului a Erikai Stanciu, a Corinei Lupu si a lui Viorel Lascu.

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger