AcasăPoliticaElena Basescu si Raluca Turcan, replici dure pe Facebook. Fetele se cearta...

Elena Basescu si Raluca Turcan, replici dure pe Facebook. Fetele se cearta bini di tat!

Raluca Turcan nu se lasa in disputa cu EBA, ci ii transmite mezinei lui Traian Basescu ca a venit vremea ”sa se maturizeze”.

Elena Basescu se dovedeste a fi o demna urmasa a tatalui ei: nu-si iarta adversarii

Spre deosebire de barbati, care se limiteaza in general sa se acuze de furt, minciuna, politicianism si abuz de putere, femeile se lovesc direct in punctele sensibile, cu gand de anihilare totala si rapida a adversarei. Pozitionate in tabere adverse (EBA de partea Elenei Udrea si Turcan de partea lui Blaga), cele doua doamne au ajuns sa se atace sub centura, dovada clara ca politica le-a alterat delicatetea feminina.

In pofida infatisarii delicate, Raluca Turcan nu se lasa nici ea la o adica

Cea mai acida s-a dovedit a fi Elena Basescu care, dupa ce a comentat ironic linistea care a cuprins-o atunci cand Turcan a asigurat-o ca PDL nu are in plan, pentru moment, eliminarea ei din partidul care-i datoreaza lui Traian Basescu ”toate bataliile electorale castigate”, a atacat frontal: ”Sunt mandra de faptul ca sunt sustinuta de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie (Raluca Turcan – n.r.) care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC”. Astfel lovita, Turcan a parat facand la randul ei aluzie la ”fata tatii”: ”Ii doresc sanatate si sper sa se maturizeze”.

author avatar
Simona Badulescu
1.042 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger