AcasăPoliticaMazare, in dezacord total cu Chitoiu: "Va fi un dezastru"

Mazare, in dezacord total cu Chitoiu: „Va fi un dezastru”

Radu Mazare respinge propunerea ministrului Daniel Chitoiu de limitare a platilor cash intre persoane fizice: ”Va fi un dezastru!”.

Radu Mazare nu este de acord cu limitarea platilor cash in cazul persoanelor fizice

Edilul constantean avertizeaza ca Italia a luat o masura similara, iar consecintele nu sunt de natura a incuraja adoptarea propunerii lui Chitoiu: ”Domnul Chitoiu a bagat o ordonanta care pe mine m-a infiorat. Ce am vazut acolo va fi ingrozitor pentru Romania. Daca se vor limita platile cash intre persoanele fizice, asa cum este ordonanta de acum, va fi dezastru. Italia are o astfel de lege de doi ani si limiteaza platile la o mie de euro. Stiti ce se intampla? Italienii fug si cheltuiesc banii in Austria si Germania, cumpara excursiile cu bani cash in Austria si Germania. In Romania va fi la fel. Mie mi se pare ca va paraliza economia romaneasca, asa cum este paralizata economia italiana. Ne indreptam cu pasi rapizi spre ce se intampla in Italia si se intampla prost de tot acolo, o vedem pe toate statisticile”.

Mazare nu se multumeste doar cu tragerea acestui semnal de alarma, ci le cere colegilor de partid sa nu sustina propunerea facuta de Chitoiu: ”Daca se va limita plata cash intre persoane fizice in Romania va fi un dezastru. Eu am sa cer sa se voteze in cadrul comitetului ala (Comitetul Executiv National al PSD, convocat pentru joi, 6 februarie – n.r.), in care suntem 40 de oameni, sa nu impartasim solicitarea liberalilor. Culmea, a liberalilor!”.

author avatar
Simona Badulescu
1.007 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger