AcasăPoliticaMazare catre Ponta: Iti fac campanie doar daca-mi dai portul!

Mazare catre Ponta: Iti fac campanie doar daca-mi dai portul!

Radu Mazare l-a avertizat pe Victor Ponta ca nu va ridica un deget in campania electorala pentru europarlamentare daca nu i se da Portul Constanta.

La europarlamentare, Radu Mazare aduna voturi pentru PSD doar daca Ponta ii da portul

Edilul Constantei ii cere premierului Ponta sa-si tina promisiunea de a trece portul in administrarea Primariei. ”O sa vedem in ce masura isi tin premierul si USL-ul promisiunile. Eu sunt un tip care imi tin promisiunile si imi place sa sustin politicienii care isi tin promisiunile. La Constanta au fost niste promisiuni facute si astept si eu, si constantenii, sa fie onorate. Una dintre ele este portul (…) Crezi ca oamenii sunt prosti? Ei nu vad daca le-ai promis ceva si nu te-ai tinut de cuvant? Vin si spun «Mai da-l in ma-sa pe ala, ca-l votez pe celalalt». Nu pun eu mana cu stampila”, si-a detaliat Mazare punctul de vedere, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD. Pozitia adoptata de Mazare era previzibila, din moment ce acesta si-a manifestat public nemultumirea imediat dupa ce premierul (care este si seful lui de partid) a precizat ca Primaria Constantei urmeaza sa primeasca, in plus, doar 15% din pachetul de actiuni de 60 la suta detinut de Ministerul Transporturilor in cazul portului maritim.

”Am discutat chestiunea cu Ponta, la un moment dat o sa vina alegeri, o sa vedem daca le trec aici”, ameninta inca de atunci Mazare.

author avatar
Simona Badulescu
1.633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger