AcasăPoliticaMariana Campeanu: Lasati scoala, treceti la munca!

Mariana Campeanu: Lasati scoala, treceti la munca!

Ministrul Mariana Campeanu a luat-o pe urmele presedintelui Traian Basescu.  Ce-i drept, liberala a evitat sa spuna ca ”scoala romaneasca scoate tampiti”,  limitandu-se doar sa constate ca diplomele ”nu folosesc la nimic”.

Mariana Campeanu a pus intr-o lumina proasta scoala romaneasca

Nu lasati scoala sa va strice educatia. Aceasta ar fi concluzia care se desprinde din discursul sustinut de ministrul Muncii la o reuniune a tinerilor liberali. Concret, Mariana Campeanu i-a sfatuit pe junii PNL sa nu se mai concentreze asupra studiilor postuniversitare si sa se apuce de munca. ”Nu mai faceti pur si simplu o vanatoare pentru masterate si diplome de nu stiu ce fel, ca nu o sa va foloseasca la nimic. Daca faceti unul sau doua, dar faceti-le serios si plecati de acolo cu niste notiuni care o sa va foloseasca. Degeaba va umpleti geamantanul de hartie, ca nu o sa va foloseasca la nimic”, le-a transmis Campeanu tinerilor.

Mai mult, aceasta a tinut sa sublinieze ca tara noastra se confrunta cu o problema a calitatii fortei de munca. ”Nu mai merge ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani, acum angajatorii au inceput sa fie preocupati de faptul ca a scazut foarte mult calitatea fortei de munca in Romania. Deci, nu mai putem vorbi de o forta de munca calificata”, a conchis Mariana Campeanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger