AcasăPoliticaMarian Vanghelie, cu burta pe carte: „Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza,...

Marian Vanghelie, cu burta pe carte: „Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaje, de toate”

Primarul Marian Vanghelie a promis ca se antreneaza zi si noapte pentru oamenii din sectorul 5, invatand gramatica, limbi straine si multe altele.

„Va promit ca ma antrenez si noaptea si ziua, fac si studii gramaticale, fac si limba engleza, fac si limba franceza si thailandeza, fac si masaje, fac de toate, dar in primul si in primul rand fac pentru oamenii din sectorul 5”, a spus edilul sectorului 5, in discursul sau de la bilantul Politiei Locale Sector 5 pe 2012.

La inceputul discursului sustinut miercuri, primarul a facut o recapitulare a catorva episoade in care politistii l-au ajutat. „Am in vedere – si nu uit pe nimeni si nu uit nicio secventa – cand m-am dus la Banca Religiilor si cand unii tipau, unii ma injurau, unii veneau dupa mine, presa tragea de mine, nimeni nu intelegea, eu eram cu declaratii politice de genul «gugal, goagal» si asa mai departe, asa era viata, asa a fost viata. Dar sa stiti ca va am in vedere pe fiecare, cand ati facut cordon in jurul meu si cand i-am ridicat, ca pana la urma i-am ridicat (pe protestatari, n.r.), ca sunt si eu talentat”, a mai spus Vanghelie.

Vanghelie le-a promis politistilor din sectorul sau ca le va fi si el mereu alaturi: „Am dat cateva exemple pentru ca eu am in vedere, chiar daca dumneavoastra credeti ca eu nu vad sau credeti ca ma gandesc la Adrian Nastase, Victor Ponta, Ion Iliescu, Traian Basescu, eu ma gandesc inainte la dumneavoastra, pentru ca, atunci cand ei nu m-au vrut, dumneavoastra m-ati votat”.

author avatar
Alina Costache
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger