AcasăPoliticaMandatul deputatului Dragnea, validat de Comisie

Mandatul deputatului Dragnea, validat de Comisie

Initiativa liberalilor la adresa sefului PSD anu a avut efect. Desi reprezentantii PNL isi propusesera sa obtina invalidarea noului mandat de deputat obtinut de Liviu Dragnea, in urma votului din 11 decembrie, planul lor s-a izbit de opozitia Comisiei de validare a mandatelor.

 

Membrii forului amintit – care, in prima faza, s-au impartiti in 9 comisii- au supus la vot validarea mandatului lui Dragnea, iar rezultatul a fost net favorabil acestuia – 20 de voturi „impotriva” invalidarii si doar 10 „pentru”. Anterior, in cursul zilei de marti, contestatia liberalilor fusese respinsa si in subcomisie, cu 2 voturi la 1, mentionandu-va ca voturile in favoarea respingerii ideii invalidarii mandatului au apartinut unor pesedisti, in timp ce unicul favorabil a fost formulat de un reprezentant al PNL.

Dupa cum era lesne de intuit, liberalii s-au aratat nemultumiti de rezultatul votului.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragi pnl-isi!!…..Referendumul pentru suspendarea lui BASESCU a fost organizat de catre USL?…a fost!!….din USL cine facea parte?…..PSD+ PNL vechi !…..DA?…atunci ,va intreb de ce NUMAI DRAGNEA sa zicem, a fost condamnat?….doar a fost o actiune COLECTIVA de demiterea unui presedinte !!!?…cum va explicati ca NICI pana azi DRAGNEA NU a primit MOTIVAREA scrisa a condamnarii ,sa poata merge la CEDO ca orice om cu drepturi!!!?…nu V-I se pare ca aceasta condamnare este DATA cu intentia de a distruge un om nevinovat?…..daca erau condamnati ,mai multi „capi”ai USL-ului mai ziceam ….dar ce ne facem ca erau unii agreati de Cotroceni si nu cadea bine!!!…asa ca OFTICA voastra este ca DRAGNEA a castigat detasat alegerile recente si NU va cade bine!!!….nu stiti sa pierdeti…..un pensionar ce NU-L considera VINOVAT cu nimic pe DRAGNEA!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger