AcasăPoliticaManagerul Circului Globus, pus pe liber dupa incendiu

Managerul Circului Globus, pus pe liber dupa incendiu

Un nou sef al unei institutii subordonate Primariei Capitalei ramane fara functie, din ordinul edilului.

Firea l-a sanctionat dur pe managerul circului bucurestean

De aceasta data este vorba despre managerul Circului Globus, lasat fara postul de conducere la o zi de la producerea incendiului devastator care a cuprins adapostul in care se aflau mai multe animale ale circului, 11 dintre ele gasindu-si sfarsitul, rapuse de efectele flacarilor si fumului. De altfel, Gabriela Firea insasi a anuntat, vineri la pranz, ca a decis demiterea lui Victor Coman.

Trebuie spus ca printre necuvantatoarele care au pierit in urma incendiului puternic produs la doua incinte aflate pe Soseaua Petricani s-au numarat doi tigri, dar si pisici, caini si porcusori vietnamezi. Pompierii au reusit sa salveze alte peste 20 de animale aflate in adapostul respectiv.

Victor Coman a ramas fara functie la doar cateva zile in care conducerea RATB a fost demisa, la fel si managerul Spitalului Colentina.

author avatar
Cristina Stefan
280 afisari

4 COMENTARII

  1. felicitari, dna primar… faceti curatenie,dati de pamant cu toti ,,jupanii vechi,,
    dar sa stiti ca mai aveti mult de munca pana starpiti toate nevertebratele care au legatura cu primaria…
    Doamne ajuta !

  2. Fa primul pas! Exista intotdeauna ceva ce poti face CHIAR ACUM pentru a te apropia de succesul dorit. Fa apel la dorinta, ambitie si atitudine pozitiva pentru a te motiva sa actionezi imediat. Depaseste gandurile despre neputinta, limitare, lipsuri, negativism si esec. Vino in echipa noastra sa castigi bani! Detalii: maiasimi@yahoo.com

    • Sau vorba ceea: n-au uitat nimic, si n-au invatat nimic.
      Dar ce beton e sa fii si blonda si la cârma, asa cum crede ea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger