Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Maior ii ironizeaza pe alesi

Maior ii ironizeaza pe alesi

Autor:

Reclamat inclusiv la Klaus Iohannis pentru raspunsurile in doi peri date parlamentarilor din Comisia de anchetare a prezidentialelor din 2009, George Maior a evocat cu fina ironie ”efortul” pe care l-a facut traversand Atlanticul doar pentru a raspunde la intrebarile ”interesante” puse de alesi.

 

Gerge Maior ambasador in SUA 707x500 Maior ii ironizeaza pe alesi

Fostul sef al SRI nu da multi bani pe nemultumirea parlamentarilor

“Eu am facut un efort necesar de a traversa Atlanticul pentru a raspunde intrebarilor comisiei de ancheta. Cred ca am raspuns la toate intrebarile adresate, unele foarte interesante. Eu cred ca am raspuns corect. Am fost deschis, comunicativ cu membrii comisiei si in acest context nu am ce sa comentez ceea ce interpreteaza unii membri ai comisiei”, a comentat, ieri, Maior, pe seama nemultumirilor manifestate de parlamentari la adresa sa. Singurul lucru clarificat in plus de George Maior a fost natura relatiei sale cu Gabriel Oprea: ”Intotdeauna am avut o relatie de prietenie cu Gabriel Oprea, am spus si la comisie acest lucru. Normal ca vorbesc cu el, fiind o relatie de prietenie”. Iar data fiind prietenia dintre el si Oprea, Maior a reiterat ca prezenta sa in casa fostului viceprenier si ministru al Internelor a fost doar o vizita privata, care nu poate fi privita ”ca un act imoral sau ilegal”. Amabil, Maior s-a oferit sa vina sa repete aceste lucruri in Parlament ori de cate ori ca fi chemat de alesii neamului.


2 comentarii to Maior ii ironizeaza pe alesi

 1. BIBICU

  Georgica este un BURGHEZ COMUNIST ca si tatal sau, au averile si conturile in strainatate. Isi bate joc de poporul-turma care de 27 este nu-si poate gasi rostul in lume …………….

 2. Emil Aluas

  Cand ii vom vedea si astia ridicati ? Ma refer la “artistocratia” comunista. Ei spun ca sunt educati. Nu sunt. Sunt mediocrii. Si ei stiu asta. De aceea sunt incapabili sa plece in Occident.

  Emil Aluas
  Activist / Editorialist
  Presedinte-Fondator
  Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta

  EA/cc:


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!