AcasăPoliticaMai transant ca oricand. Ponta: PSD e domnul Dragnea. Si ceilalti care...

Mai transant ca oricand. Ponta: PSD e domnul Dragnea. Si ceilalti care aplaudam

Desi au negat existenta unor tensiuni, recentele schimburi de replici, prin intermediul presei, par sa le contrazica tot mai mult spusele.

Ajungandu-se la paralela cu avionul cu mai multi piloti la mansa si facand referire la raspunsul lui Dragnea fata de exemplul dat de Ponta, zilele trecute, recent fostul premier a sustinut ca, intr-adevar, e nevoie si de un copilot, cum spunea  actualul lider PSD, in chip de replica la concluzia fostului numar 1 in tabara pesedista.

Insa chiar si asa, Victor Ponta spune ca nu-si doreste sa se intoarca la conducerea formatiunii social-democrate. „Prima data cand sunt de acord cu Liviu Dragnea dupa foarte mult timp. (…) Daca e unul singur, uite, cum e dl Dragnea la PSD. In afara de domnul Dragnea, nu mai e nimeni la PSD. PSD e domnul Dragnea. Si ceilalti, care aplaudam. (…) E pe persoana fizica. (…) N-a fost niciodata asa. (…) Uite ca se mai iau si decizii gresite. Ghinion! (…) Nu e vorba de confiscat. Este singurul care decide”, a subliniat, ironic, fostul prim-ministru, seara trecuta, la TVR.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger