AcasăPoliticaMai multi ministri isi retrag demisiile

Mai multi ministri isi retrag demisiile

Cativa membri ai Guvernului demis deunazi in Parlament, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, au facut deja pasii necesari retragerii demisiilor.

UPDATE 2: In urma cu scurta vreme, purtatorul de cuvant al Executivului a enuntat lista celor 20 de ministri ai Cabinetului Grindeanu care au formulat cereri de retragere a demisiilor. Acestia sunt: Dunca, Melescanu, Petrescu, Dobre, Shhaideh, Birchal, Deea, Plumb, Bodog, Petcu, Pastarnac, Tudose, Petcu, Pavel Nastase, Cuc, Les, Toader, Viorel Ilie, Gavrilescu si Stefan.

UPDATE: Numelor enuntate anterior li se adauga si cele ale Anei Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, Adriana Petcu (Ape si Paduri), Pavel Nastase (Educatie) si al lui Viorel Ilie.

Demersul, menit a putea asigura interimatul in functii, pana la numirea noului Executiv, a fost facut de catre Sevil Shhaideh, dar si, din cate anunta televiziunile de stiri, de Mihai Tudose (Economie), Toma Petcu (Energie) si Andreea Pastarnac (ministrul pentru romanii de pretutindeni).

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger