AcasăPoliticaMacovei confirma: "Un grup de colaboratori apropiati" a parasit M 10 -Bucuresti

Macovei confirma: „Un grup de colaboratori apropiati” a parasit M 10 -Bucuresti

Asociatia M 10, din care face parte- in calitate de fondator- fostul ministru al Justitiei, a ramas deja fara o parte a membrilor sai din Capitala, lucru confirmat de insasi Monica Macovei, la finele acestei saptamani.

Macovei anunta, intr-un mesaj postat pe contul sau de pe o cunoscuta retea de socializare, ca regreta plecarea, zilele trecute, din randurile asociatiei – filiala bucuresteana- a unui grup de membri importanti, carora, spune fostul ministru, le e recunoscatoare pentru aportul adus proiectului tranformat in partid. „Un grup de colaboratori apropiati a decis acum cateva zile sa paraseasca Organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10. Imi pare rau pentru decizia lor. Au fost alaturi de mine in focul ultimelor lupte electorale si mi-as fi dorit sa ramanem in continuare impreuna. Au fost si raman oameni buni, de a caror implicare Romania are nevoie. Le multumesc pentru tot ce au facut!”, scrie europarlamentarul pe Facebook.

Nu in ultimul rand, fostul ministru spune cat se poate de clar ca, daca isi vor dori, fostii membri ai M10 se voi putea intoarce in barca pe care, de curand, au ales sa o paraseasca. „Noi vom continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura. Si sper ca la un moment dat sa ne regasim si cu cei plecati acum, in lupta pentru idealurile care ne anima”, conchide Macovei.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger