AcasăPoliticaMacovei a lansat Asociatia M 10, "vocea tuturor celor care doresc o...

Macovei a lansat Asociatia M 10, „vocea tuturor celor care doresc o Romanie decenta”

Monica Macovei

Dupa cum a anuntat inca de la finele anului trecut, dupa ce a iesit din lupta pentru sefia statului, in care candidase ca independent, fostul ministru a transformat in realitate o initiativa – aceea de a pune bazele unui proiect ce s-ar putea transforma, la un moment dat,  intr-un partid politic.

Monica Macovei

Concret, Macovei a anuntat duminica, pe site-ul sau, ca a infiintat, alaturi de sustinatorii sai, o asociatie. Care se numeste „Asociatia M10”, cu litera „M” de la „merit” si cifra 10 de la „nota de excelenta”, dar si cu trimitere la decalogul poruncilor destinate politicienilor, conceput in campania pentru prezidentialele din noiembrie anul trecut.

Din randul fondatorilor „Asociatiei M 10” fac parte, dupa cum a anuntat Macovei insasi, oameni care au lucrat alaturi de europarlamentar in campania pentru cursa ce avea drept tinta cea mai inalta functie in stat. „Multi membri fondatori au lucrat in campanie, sunt oameni tineri, normali, decenti, asa cum vrem sa fie Asociatia M10 si asa cum vrem sa fie Romania. Asociatia noastra – M10 – este vocea tuturor celor care doresc o Romanie decenta, moderna si prospera. O Romanie curata, cinstita, fara coruptie, fara furaciuni din banii publici. O Romanie in care sa vrei sa traiesti si din care sa nu vrei sa pleci”, explica Monica Macovei.

Nu in ultimul rand, fostul ministru al Justitiei a precizat si ca asociatia isi propune, printre altele, implementarea proiectului „ghiseul unic”, prin intermediul caruia romanii sa isi rezolve problemele administrative apeland la un singur astfel de ghiseu, si nu sa alerge intre mai multe institutii ale statului, dar si votul electronic si prin coresponenta atat pentru romanii din tara, cat si pentru cei din diaspora.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger