AcasăPoliticaM.R. Ungureanu, votat a doua oara sef al SIE. A depus deja...

M.R. Ungureanu, votat a doua oara sef al SIE. A depus deja juramantul in Parlament

In cadrul sedintei de plen a Parlamentului, desfasurata marti dupa-amiaza, a fost votat noul sef al Serviciului de Informatii Externe. Mai exact, s-a validat revenirea lui Mihai Razvan Ungureanu in fruntea SIE.

Odata ce votul s-a incheiat, urna cu voturile a fost dusa din sala de plen, urmand sa fie numarate aceste buletine. Ulterior, s-a anuntat rezultatul votului in privinta votului din aceasta seara, in privinta succesorului lui Teodor Melescanu la SIE.

Voturile au fost numarate, iar rezultatul a aratat astfel: 278 de voturi „pentru” si 6 „impotriva”. Drept urmare, propunerea presedintelui Iohannis, in persoana senatorului PNL, a trecut de votul plenului reunit al celor doua Camere. „Parlamentul Romaniei a hotarat numirea domnului Mihai Razvan Ungureanu in fruntea Serviciului de Informatii Externe”, a precizat, oficial, presedintele de sedinta, seful Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, dupa aflarea rezultatului votului.

La foarte scurta vreme dupa acest anunt, Ungureanu a depus juramantul in calitate de director al SIE, functie pe care, dupa cum multi isi amintesc deja, a ocupat-o anterior, in intervalul 2007-2012. Odata ce a devenit, oficial, sef al SIE, Ungureanu a multumit atat presedintelui Iohannis, pentru ca l-a propus pentru acest post, cat si UNPR-ului, dar si reprezentantilor celorlalte formatiuni ai caror parlamentari l-au votat, marti, in plen, permitandu-i, practic, sa revina in fruntea Serviciului de Informatii Externe.

Cititi si: Parlament: a inceput sedinta de plen in care se voteaza numirea lui Ungureanu in fruntea SIE

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger