AcasăPoliticaM 10 are o noua conducere, din care Macovei lipseste

M 10 are o noua conducere, din care Macovei lipseste

Formatiunea infiintata de catre fostul ministru Monica Macovei are o noua echipa de conducere, formata dintr-un presedinte si cinci vicepresedinti, foarte multi dintre ei tineri.

Din noua formula aflata in fruntea M 10 lipseste, insa, chiar fondatorul partidului, Macovei explicand faptul ca nici macar nu a candidat pentru vreo functie de conducere, pentru ca „aceasta a fost si ideea atunci cand am decis sa construiesc un partid: sa pun piatra de temelie”, dupa cum a lamurit europarlamentarul, pe Facebook.

Acestea fiind datele problemei, in urma votului dat in interiorul M 10, partidul are in frunte tot o femeie, pe Ioana Constantin, o tanara dublu licentiata- in Management, la SNSPA si in Stiintele Comunicarii, la Universitatea din Bucuresti – si cu doua masterate in domeniul comunicarii la SNSPA. Noua sefa M 10 ii va avea laturi, in calitate de vicepresedinti, pe Adela Mirza, Florin Stan, Lucian Popa, Adrian Nita si Ovidiu Simion.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, desi nu a dorit sa mai fie prezenta la carma formatiunii, Monica Macovei a ales sa le dea, totusi, un sfat colegilor sai din fruntea M 10. Si anume, din cate aflam prin intermediul aceleiasi retele de socializare, „sa intre in aliante cu alte forte politice de dreapta sau centru dreapta, inclusiv cu cele care au inceput ca partide locale”, pe motiv ca „numai asa se poate crea un pol de dreapta adevarat si curat care sa reformeze clasa politica si sa mentina Romania cu fruntea sus, pe directia VEST”.

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger