Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ludovic Orban recunoaste ca a vorbit cu Iohannis inainte sa ia o decizie esentiala

Ludovic Orban recunoaste ca a vorbit cu Iohannis inainte sa ia o decizie esentiala

Autor:

Fost prim-vicepresedinte al PNL-ului, actualmente aspirant la prima functie in cadrul formatiunii liberale, Ludovic Orban nu a facut un secret din faptul ca, pana sa faca un pas important ce tine de cariera sa politica a avut o discutie cu Klaus Iohannis.

 

LUDOVIC ORBAN FANE 120 689x500 Ludovic Orban recunoaste ca a vorbit cu Iohannis inainte sa ia o decizie esentiala

Ludovic Orban

Si anume inainte de a-si depune candidatura in lupta pentru sefia PNL-ului, partidul in fruntea caruia se afla, insa ca interimar, Raluca Turcan. Fara sa vrea sa dea detalii despre acest pas, in speta ce i-a spus Iohannis sau alte amanunte ce tin de schimbul de opinii, invocand ca nu poate sa redea “discutii care s-au purtat intre patru ochi”, Ludovic Orban a vorbit pe larg, in schimb, despre planurile in noua postura.

In speta ca are de gand sa mearga prin tara si sa aiba consultari la nivel de judete, pentru a afla de la liberalii din teritoriu ce probleme considera ca intampina, la momentul de fata, PNL-ul. “Am capacitatea sa particip la reconstructia Partidului National Liberal”, a subliniat Orban, in cadrul unei conferinte sustinute joi la Targu Jiu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!