Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ludovic Orban, prima reactie in calitate de candidat oficial al PNL la PMB

Ludovic Orban, prima reactie in calitate de candidat oficial al PNL la PMB

Autor:

“Este momentul faptelor, nu al vorbelor” a fost mesajul pe care l-a transmis Ludovic Orban,  ce a primit, luni, votul Biroului Permanent National (BPN) al liberalilor, vot care ii confera statutul de candidat al PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

 

LUDOVIC ORBAN FANE 90 450x379 Ludovic Orban, prima reactie in calitate de candidat oficial al PNL la PMB

Ludovic Orban

“Partidul National Liberal incepe astazi (luni-n.r) o cursa pentru a-i convinge pe locuitorii Bucurestiului ca oferta sa este alternativa corecta. Oferim Bucurestiului o administratie onesta, o administratie profesionista, generoasa cu locuitorii sai. (…) Am onoarea de a fi in fruntea acestei echipe- sunt pregatit, sunt hotarat, am toata experienta necesara pentru a fi invingator“, a declarat cu toata convingerea Ludovic Orban.

Nu in ultimul rand, odata validat candidat al liberalilor la alegerile locale in cursa pentru sefia principalului oras ala tarii, prim-vicepresedintele PNL le-a cerut locuitorilor Capitalei sa il sprijine in demararea proiectului pe care l-ar vedea implementat la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), in eventualitatea in care castiga, pe 5 iunie, cursa pentru fucntia de edil al Bucurestilor, mai exact “pentru a incepe sa construim un Bucuresti in care fiecare sa se simta acasa”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!