AcasăPoliticaLudovic Orban, despre anuntul lui Ponta: Un nou joc murdar, o pacaleala...

Ludovic Orban, despre anuntul lui Ponta: Un nou joc murdar, o pacaleala servita populatiei

Ludovic Orban

Liberalul considera ca denuntarea pactului de coabitare presedinte-premier, anuntata seara trecuta, printr-o scrisoare deschisa, de catre primul-ministru Ponta, ar fi o „pacaleala” servita romanilor, in sensul in care seful Executivului s-ar pozitiona, in mod fals, ca adversar al sefului statului.

Ludovic Orban

Ludovic Orban sustine ca singura preocupare a actualului sef al Executivului ar fi aceea sa ajunga sa ii succeada actualului presedinte, la Cotroceni. „Nu este nimic altceva decat un nou joc murdar pe care il face intaiul mincinos al tarii. Este o pacaleala servita populatiei, cu unicul scop de a se legitima in mod fals ca adversar al lui Traian Basescu. Victor Ponta nu este altceva decat o clona a lui Traian Basescu, decat un om care vrea numai sa-l inlocuiasca pe Basescu si nu urmareste sa lupte impotriva mizeriei aduse in viata publica de Traian Basescu”, a sustinut fostul ministru.

Declaratia lui Orban, facuta, joi, intr-o conferinta de presa, vine la cateva ore dupa ce Victor Ponta anunta, miercuri seara, prin intermediul unei scrisori deschise, ca pactul de coabitare presedinte-premier nu mai e valabil, seful Guvernului invocand declaratiile facute de catre seful statului, marti, la B1 TV, conform carora, noteaza primul-ministru in documentul citat, „pactul de colaborare institutionala a reprezentat ”o pacaleala””.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger