AcasăPoliticaLudovic Orban abia asteapta sa darame Guvernul Ponta

Ludovic Orban abia asteapta sa darame Guvernul Ponta

Liberalul Ludovic Orban continua seria atacurilor la adresa premierului. Daca zilele trecute ii cerut demisia, ieri, deputatul PNL l-a anuntat oficial pe Victor Ponta ca va pune umarul la destituirea cabinetului pe care-l conduce.

Ludovic Orban vrea sa-l inlature pe liderul PSD din fruntea Guvernului

”Hibrid nereusit intre capitalismul lui Nastase si comunismul lui Iliescu”. Asa l-a caracterizat Orban pe Victor Ponta, despre care sustine ca trebuie sa fie inlocuit cat mai repede. ”Il anunt pe aceasta cale pe domnul Ponta ca voi vota orice motiune de cenzura se va depune impotriva cabinetului sau si ca voi face toate demersurile posibile pentru a-mi convinge colegii liberali ca acest hibrid nereusit intre capitalismul lui Nastase si comunismul lui Iliescu trebuie sa plece din fruntea guvernului Romaniei”, a afirmat deputatul PNL, mentionand ca nu a fost niciodata un fan al liderului PSD, pe care l-a considerat tot timpul ”un produs de laborator”. ”Privindu-l pe Ponta, l-am vazut aievea pe Ion Iliescu al anilor `90, multumind minerilor dupa reprimarea brutala a Pietei Universitatii. Este adevarat ca nu avea decat casca (nou- nouta, ca de altfel ca si toti ceilalti asa-zisi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat si cu lampas sau bata. Este adevarat ca nu a adus minerii la Bucuresti, dar a facut un lucru mult mai grav: a promis minerilor ca ii ia pe parlamentari de guler si ii aduce sa voteze in mina. Este adevarat ca nu a infierat cu manie proletara protestatarii din Piata Universitati, insa a facut un lucru si mai grav, afirmand: <<nimeni nu are voie sa spuna nu>>”, a mai precizat Ludovic Orban.

Vizita lui Victor Ponta la Rosia Montana a fost criticata si de Crin Antonescu

Premierul, ironizat de presedintele PNL

Chiar daca s-a delimitat de declaratiile colegului Orban, presedintele PNL Crin Antonescu a comentat si el intr-o nota acida vizita lui Victor Ponta la Rosia Montana. ”La un moment dat am avut impresia ca se discuta despre salvarea unor ostatici prinsi de teroristi sau despre oameni salvati dintr-o surpare de mina. Nu, oamenii singuri intrasera, singuri au iesit”, a afirmat liderul liberal.

[poll id=”597″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger