AcasăPolitica"Localizarea" lui Ghita in Serbia. Ponta: Este o pacaleala. Sigur nu l-am intalnit

„Localizarea” lui Ghita in Serbia. Ponta: Este o pacaleala. Sigur nu l-am intalnit

Victor Ponta si Sebastian Ghita chiulesc pe rupte din Parlament, indiferenti la sanctiunile prevazute de Regulament

Aflat la Parlament, Victor Ponta si-a spus parerea in privinta asa-zisei localizari a fostului deputat, despre care nu se mai stie nimic de aproape trei luni.

Printre personajele scenei politice care au comentat pe marginea sepcualtiilor cum ca fostul deputat Ghita ar fi fost localizat pe teritoriul statului vecin, Serbia, s-a numarat si fostul lider social-democrat, despre care se stie ca a avut o relatie de amicitie cu omul de afaceri.

„Cred ca este o pacaleala, daca ma intrebati. Si uite ca am ajuns sa fiu de acord cu Procurorul General care – inteleg-  banuiesc ca stie mai multe lucruri decat mine. Dar eu sigur nu l-am intalnit, ca va spuneam. (…) merg foarte des (in Serbia-n.r), cred ca merg si saptamana viitoare”, a tinut sa precizeze fostul sef al Guvernului.

Intrebat cand a vorbit ultima oara cu Sebastian Ghita, Ponta a dat urmatorul raspuns: „din decembrie, nu mai stiu”, fostul premier aducand in discutie faptul ca un procuror le-a pus interdictie sa mai comunice, „vreun an jumate”.

Pe acelasi subiect, va amintim, a facut precizari si Augustin Lazar, seful Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie. Care a declarat, scurt, ca presupusa localizare in Serbia a fostului parlamentar „este o informatie falsa”.

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger