AcasăPoliticaLiviu Dragnea: PSD-ul este sub asediu. E o coordonare profesionista

Liviu Dragnea: PSD-ul este sub asediu. E o coordonare profesionista

Ghidandu-se dupa recenta stare de fapt – si anume refuzul lui Sorin Grindeanu de a demisiona – si dupa noile vesti dinspre sediul Executivului, liderul social-democrat a tras unele concluzii, invocand un „grup ilegitim (…) care, practic, ocupa Palatul Victoria.

„Devine clar ca nu este un plan facut pe genunchi ieri sau aseara sau azi-noapte”, crede Dragnea.

Liderul social-democrat denunta o situatie neprevazuta in cazul partidului pe care il conduce. „N-am banuit ca aceasta intentie anuntata acum o luna (…) va starni asemenea scandal si ca vom descoperi, fara sa vrem, un plan de care noi habar n-aveam, care nu are nicio legatura cu PSD-ul. Inca o data PSD-ul este sub asediu, si nu este un asediu politic (…) nu-mi dau seama cine sunt cei care sunt in spatele acestei actiuni, dar este o coordonare profesionista”, a declarat, in urma cu doar cateva minute, Liviu Dragnea, dupa noua sedinte a conducerii social-democrate.

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa se intampla cand la conducerea partidului se afla un „penal”, care nu poate ocupa functia de primministru si orice persoana va desemna se va ajunge la acelasi conflict. Culmea este ca „penalul” se inconjoara cu alti penali in jurul sau (ca sa nu se simta izolat), iar mai devreme sau mai tarziu alegatorii oricat de fraieri ar fi se trezesc si il sanctioneaza. Timpul pierdut cine il mai da inapoi? Oare cursul istoriei se poate schimba? Dar vietile distruse?

  2. DRAGNEA PLEACA, GATA PLEACA cu tot cu partid. Toti sunteti niste tradatori, va macati intre voi, nimic nu ati facut. Ati venit iar cu pilele voastre, la Ministerul Agriculturii se admit la concurs copii PSD-istilor. Suntem satui , de astea nimic nu merge, fondurile europene sunt praf. AM-urile nu sunt acreditate nici acum. De fapt ce sa mai vorbim, nu puteti merge mai departe.Gata. Niste oameni care in 2009 erau in staful candidatului la presedentie (Geoana), in 2009, au pregatit alegerile si pe urma sau dus la OPREA sa- i vanda voturile, sa falsifice voturile, ca sa iasa celalalt canditat care nu era al lor, cred ca nu mai au ce sa mai caute acolo. PSD-ul trebuie sa dispara dupa scena politica. Ati pus ministru la Fonduri europene o Doamna PLUMB care in trecut a falimentat fabrica Miraj, Ana Aslan, pai cum sa conduca aia un Minister al Fondurilor Europene cand a falimentat o fabrica , nu va e rusine. Am gresit ca v-am votat, dar nu stiam aceste lucruri atunci . Plecati, PLecati cu totii ciurucurilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger