Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Liviu Dragnea: Ma consider o persoana foarte cinstita. Eu n-am furat nimic

Liviu Dragnea: Ma consider o persoana foarte cinstita. Eu n-am furat nimic

Autor:

Confirmand faptul ca a facut o contestatie la executare, fata de decizia definitiva a instantei in “dosarul Referendumul”, in care s-a ales cu o decizie cu suspendare, liderul Partidului Social Democrat sustine ca se considera “o persoana foarte cinstita”.

 

dragnea RICA PETRESCU Liviu Dragnea: Ma consider o persoana foarte cinstita. Eu n am furat nimicIn momentul in care a fost intrebat, in contextul in care in randul doleantelor exprimate de voci din randul celor care au iesit in stara in ultimele zile, a fost si aceea ca in fruntea institutiilor statului sa fie numiti oameni cinstite, daca se considera o astfel de persoana, raspunsul lui Liviu Dragnea n-a lasat loc de dubiu. “Da, eu ma consider o persoana foarte cinstita, o persoana care a fost condamnata pe marginea unui dosar politic, initiat de un procuror care si-a uzurpat calitatile oficiale”, a subliniat seful PSD.

Dragnea a insistat ca nici pana la momentul de fata nu a primit hotararea pe marginea condamnarii sale si a acuzat o “manipulare ingrozitoare din 2012”. “Eu n-am furat nimic, doamna, eu am fost trimis in judecata (…) se spunea ca eu am furat doua milioane de voturi. Si acum le caut (…) In conditiile in care am fost trimis in judecata pentru ceva si am fost condamnat pentru altceva, cel putin in prima instanta, in a doua instanta nu am reusit sa aflu de ce”, a subliniat seful PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!