AcasăPoliticaLiviu Dragnea, la DNA in calitate de martor

Liviu Dragnea, la DNA in calitate de martor

Presedintele Partidului Social Democrat a trecut, joi la amiaza, pragul sediului central al DNA, pentru a discuta cu procurorii.

UPDATE: Dragnea a iesit de la DNA, in jurul orei 16.20, precizand ca nu vrea sa repete si public ceea ce a transmis deja procurorului care l-a audiat, in calitate de martor, in dosarul lui Govor. „Tot ceea ce am avut de spus, am spus in fata procurorului, in calitate de martor, nu mai declar nimic in plus (…) am fost chemat pentru ca am fost intr-o functie politica, la un moment dat”, a declarat seful PSD.

Intrebat daca a ramas cu aceeasi calitate, de martor, dupa ce a discutat cu anchetatorii, Dragnea a raspuns: „exact, tot aceea de martor”.

–-

Liviu Dragnea este audiat, la acest moment, in calitate de martor, in dosarul in care a fost retinut, deunazi, liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor.

De altfel, la finele sedintei PSD de astazi, respectiv in urma cu aproape trei ore, Dragnea supunea ca ii pare „foarte rau de ce se intampla cu Mircea Govor”.

DNA il acuza pe seful PSD Satu Mare, totodata vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, de santaj in forma agravata, dar si de „folosire a influentei sau autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”. Govora urmeaza sa fie dus, joi, in fata magistratilor Inaltei Curti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger