Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Liviu Dragnea e categoric: “nicio gratiere nu ma ajuta pe mine!”

Liviu Dragnea e categoric: “nicio gratiere nu ma ajuta pe mine!”

Autor:

In ciuda speculatiilor aparute in ultima vreme in privinta initiativei Guvernului referitor la cele doua acte normative vizand gratierea si modificarea Codurilor, Liviu Dragnea sustine ca primul dintre proiecte nu l-ar favoriza personal.

 

Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 32 Liviu Dragnea e categoric: nicio gratiere nu ma ajuta pe mine!“Ce gratiere sa ma ajute pe mine, nicio gratiere nu ma ajuta pe mine! Eu n-am auzit de la Guvern ca vrea sa dezincrimineze abuzul in serviciu, pe de-o parte”, a subliniat seful PSD, marti dimineata, la Inalta Curte, unde a fost prezent la termenul de la instanta. “Uitati-va cu atentie pe dosarul meu si pe ce a aparut in presa sau ce a fost in dezbatere publica. Nu ma ajuta pe mine personal”, a mai mentionat Liviu Dragnea.

Intrebat ce anume l-ar sfatui pe ministrul Justitiei, in privinta promovarii acestor doua acte normative – si anume daca sa ramana ordonante de urgenta sau sa fie adoptate ca proiecte de lege -Dragnea spune ca l-ar indruma “sa se inspire din experienta inaintasilor”. “Eu am vazut foarte mult scandal pe niste intentii, eu zic sa asteptam sa vedem ce va face Guvernul, totusi”, a conchis liderul social-democrat.

Totodata, Dragnea a facut mentiuni si despre proces, dupa ce marti dimineata s-a dat o amanare in aceasta cauza, pana pe 14 februarie. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!