AcasăPoliticaLiviu Dragnea a discutat cu premierul Suediei despre cresterea clasei de mijloc...

Liviu Dragnea a discutat cu premierul Suediei despre cresterea clasei de mijloc si redistribuirea echitabila a cresterii economice

Liviu Dragnea s-a intalnit astazi cu premierul Suediei, Stefan Löfven. Cei doi au discutat despre programul de guvernare propus de Partidul Social Democrat pentru perioada 2016-2020. Astfel, presedintele PSD a putut prezenta sefului executivului din Suedia mai multe masuri avute in vedere de PSD pentru cresterea clasei de mijloc din Romania.

Nu au lipsit discutiile despre cresterea salariului minim la 1.750 de lei si a punctului de pensie la 1.775 de lei. Liviu Dragnea a discutat si despre nevoia ca viitorul guvern de la Bucuresti sa descopere mijloacele de a reduce distantele sociale prin redistribuirea echitabila a cresterii economice. Presedintele PSD a anuntat astfel ca unul dintre obiectivele cele mai importante pentru social-democrati este reducerea cu 1,5 milioane a numarului de oameni care sunt in zona de risc de saracie.

Specialistii Partidului Social Democrat au estimat ca, prin aplicarea programului de guvernare prezentat de Liviu Dragnea, numarul locurilor de munca din Romania va creste cu 850.000. Acest lucru va duce la o scadere a ratei somajului, mai ales in randul tinerilor, la sub 3,5% pana in 2020. Conform estimarilor realizate de PSD, daca programul de guvernare propus de social-democrati se aplica, aproximativ 1 milion de romani vor avea un salariu de peste 1.000 de euro pana in 2020.

Vizita lui Liviu Dragnea in Suedia vine dupa ce presedintele PSD s-a intalnit saptamana trecuta cu Christian Kern, cancelarul Austriei. Scopul vizitei a fost acela de a prezenta programul de guvernare propus de PSD, dar si de a sublinia lipsa dispozitiei PSD de a tolera abuzuri ale unor companii din domeniul exploatatiilor forestiere.

author avatar
eNational
270 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce căutați în Suedia, domnule Dragnea? Dacă află V. Ponta, vă retrage din nou sprijinul și se duce la PRU, pentru a împiedica distrugerea țării de către Occident. Dumneavoastră cam oscilați, când cu Ponta, când cu Occidentul. Fiți mai prudent, alegătorii d-voastră sunt zăpăciți complet de inconsistența propagandei Dragnea-Ponta. Mai nou, V. Ponta a îndrăznit să susțină că USR NU ESTE FINANȚAT de SOROS (dar n-a divulgat cine îl finanțează de fapt). Bine înțeles că nu l-a crezut nimeni! D-voastră nu v-a destăinuit ce a aflat dumnealui când era premier și președinte PSD, că Occidentul distruge România?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger