AcasăPoliticaLiviu Dragnea a ajuns luni dimineata la DNA

Liviu Dragnea a ajuns luni dimineata la DNA

Liviu Dragnea i-a aratat colegei sale de la PNL ca poate fi un partener serios

Liderul social-democrat si-a inceput saptamana cu o noua vizita la Directia Nationala Anticoruptie. Si nu doar Liviu Dragnea, de vreme ce la intrarea la DNA s-a format o coada destul de mare, pana ca liderul social-democrat sa ajunga sa discute cu procurorii.

UPDATE 10.33 – Dupa ce a terminat de discutat cu procurorii, Dragnea a stat cateva momente de vorba si cu jurnalistii, confirmand, practiv, faptul ca prezenta sa are legatura cu dosarul in care este vizata de cercetari fosta sa sotie.

Cat priveste aglomeratia de la intrarea la audieri, seful PSD a facut haz de necaz. „E frumoasa si coada la DNA, cum se statea inainte la paine”, a opinat Dragnea, la plecarea de la audieri, considerand totul o „regie frumoasa”, chiar de ziua sefului statului. In acest sens, intrebat ce urare are pentru Iohannis, Dragnea a dat urmatorul raspuns: „Ii doresc ceeea ce imi doreste el mie (…) este o urare foarte corecta si cinstita”.

Din cate se pare, motivul prezentei lui Dragnea la DNA ar avea legatura cu dosarul in care fosta sa sotie, Bombonica Prodana, a ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie. Va reamintim ca aceasta este urmarita penal pentru abuz in serviciu.

Insa e important de mentionat ca si politicianul a mai fost audiat in aceasta cauza, ulterior aflandu-se, din directia procurorilor, faptul ca a fost pus sub urmarire penala, fiind suspectat de instigare la abuz in serviciu. „Putem vorbi dupa?”, a fost tot ceea ce a rostit social-demoratul, inainte de a intra sa discute cu procurorii, Dragnea alegand, asadar, sa nu faca precizari cu privire la motivul prezentei sale la sediul central al DNA-ului.

Ar mai fi de mentionat un aspect- pana sa ajunga sa intre sa discute cu procurorii, Dragnea s-a trezit in postura de a astepta la coada, la propriu, pe treptele interioare ale institutiei, alaturi de alte peste 10 persoane. Momentan nu se cunosc motivele acestei aglomeratii la intrarea la Directia Nationala Anticoruptie, fiind, practic, o ipostaza fara precedent.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger