Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Liderul UDMR a anuntat decizia finala: “nu vom fi in sala, nu vom participa la motiune”!

Liderul UDMR a anuntat decizia finala: “nu vom fi in sala, nu vom participa la motiune”!

Autor:

Dupa o sedinta a conducerii Uniunii, presedintele UDMR a lamurit cum anume se vor pozitiona parlamentarii formatiunii miercuri, la momentul votarii motiunii de cenzura la adresa Cabinetului Grindeanu.

 

KELEMEN HUNOR foto RICA PETRESCU Liderul UDMR a anuntat decizia finala: nu vom fi in sala, nu vom participa la motiune!Dupa ce s-a aflat, zilele trecute, ca au avut discutii atat cu liderii Coalitiei, cat si cu Sorin Grindeanu si Victor Ponta, legat de motiunea a carei soarta va fi transata miercuri, dar si re fondul speculatiilor aparute in prima parte a acestei zile, dupa ce proiectul ce tine de ziua de 15 martie nu a mai ajuns pe ordinea de zi, Kelemen Hunor a anuntat decizia UDMR-ului. “In unanimitate, colegii mei au votat sa nu participam la vot. Nu vom fi in sala, nu vom participa la motiunea de cenzura“, a punctat liderul Uniunii.

Totodata, Kelemen Hunor a negat aparitia vreunor tensiuni in dialogul cu reprezentantii Coalitiei. “Nu se pune problema ca am ajuns sau nu la o intelegere, nu ne-am certat, nu e cazul sa ne certam cu nimeni (…) nu renuntam la niciun proiect“, a subliniat liderul Uniunii, care a punctat si ca “aceasta motiune de cenzura este o problema interna a Coalitiei in primul rand si nu este problema noastra”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!