AcasăPoliticaLiderul minoritatilor neaga zvonurile: Nu am negociat nimic la Guvern. USL-ul sa...

Liderul minoritatilor neaga zvonurile: Nu am negociat nimic la Guvern. USL-ul sa ramana impreuna

Pe fondul recentelor zvonuri aparute in presa, privind o eventuala intalnire dintre reprezentantii minoritatilor nationale si social-democrati, privind negocierea unei eventuale functii in Cabinetul Ponta, in cazul in care liberalii ar decide parasirea Guvernului, Varujan Pambuccian a facut lumina in aceasta chestiune controversata.

Pambuccian a negat orice negociere in acest sens. Chiar daca a fost prezent la sediul Guvernului, liderul minoritatilor a precizat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu s-a pus problema intrarii grupului in Executiv. Nici pana acum, si nici marti, iar discutia a vizat alte chestiunia punctat Pambuccian. Ba mai mult, minoritarii isi doresc ca USL sa reziste, mai ales ca in aceasta varianta au fost votati de romanii care au iesit la urne in 2012.

„Nu am negociat nimic. Avem intalniri destul de frecvente pentru ca nu avem nicio persoana care sa ne reprezinte in Guvern, asa ca ne intalnim des. Noi nu ne-am dorit niciodata sa intram la guvernare si nu am avut niciodata membri in Guvern din randul minoritatilor”, a detaliat liderul grupului reprezentantilor minoritatilor nationale.

Zvonurile au aparut pe fondul anuntului facut, luni, de liberali, privind esecul negocierilor cu PSD-ul, pe tema remanierii guvernamentale, dar si a posibilitatii ca ministrii liberali sa fie retrasi din Cabinetul Ponta. O Decizie in acest sens va fi luata marti seara de catre reprezentantii Delegatiei Permanente a PNL, care urmeaza sa se intruneasca pentru a dezbate concluziile intrunirilor din USL, ramase fara rezultatul dorit de liberali.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger