AcasăPoliticaLiderul american: Sprijinim lupta anticoruptie si pe presedintele roman

Liderul american: Sprijinim lupta anticoruptie si pe presedintele roman

Unul dintre aspectele asupra carora s-a pus accent, in cadrul declaratiei comune sustinute deunazi, la finele intrevederii avute la Casa Alba, de catre seful statului roman si presedintele american a fost lupta anticoruptie.

In acest sens, Donald Trump a subliniat, in prima faza, urmatoarele aspecte: „domnule presedinte, vreau sa aplaud curajul dvs si eforturile dvs. curajoase, in Romania, in lupta anticoruptie si pentru apararea domniei legii”.

Totodata, raspunzand unei intrebari, liderul de la Washington a tinut sa transmita faptul ca „sustinem foarte puternic Romania si, drept urmare, sprijinim fireste si lupta anticoruptie. Vom sustine mereu asta si il vom sprijini pe presedintele vostru. Credem ca s-a descurcat de minune, ca e foarte popular, foarte puternic, munceste foarte mult, stim tot ce se intampla (in Romania) si ca va castiga aceasta lupta, ca va castiga acest batalie, dar are sustinerea noastra”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari

3 COMENTARII

  1. Am urmãrit pe YouTube, cu jenã, prestatia lamentabilã a unui presedinte român jalnic. Un impostor certat, el însusi, cu Legea, vorbind – într-o englezã precarã – despre lupta împotriva coruptiei – dar geme politica dîmboviteanã de de-alde ãstia. Nesigur pe el, însã încercînd sã parã stãpîn pe situatie, relaxat. Învîrtindu-se în jurul cozii, mestecînd aceleasi clisee, cu fiecare frazã. Expresia cea mai clarã a zicalei ,, gîndul se alcãtuieste în gurã ”. Cît despre ziaricii sau reporterii români prezenti, niste imbecili, cu o englezã la fel de execrabilã si zgîndãrind, cu bãtul printre zãbrele, Ursul rusesc, cu afirmatii si întrebãri de oameni tîmpiti. Stati dracu acasã, bãi, fomistilor si incapabililor! Mãcar aici Johannis a mentionat si dialogul ca necesitate, te si miri… E si un adevãr aici: da, Johannis e foarte popular, fiind înjurat si dispretuit de tot mai multi români.

  2. Ati vazut cum tinea mainile impostorul,care a facut avere din meditatii(dar nu transcedentale),asa le tinea si ilici la vizita machitorului texan tufis.Toata intalnirea a fost un teatru de dulce/prost gust,iar gura casca a cazut pe spate ca o va duce mai bine de maine-poimaine si in veci,mai sigur in veci.Dar,sa nu uitam ca speranta moare ultima si noi inaintea ei cu prea mult timp.Cum sa nu fie primit si periat guvernatorul coloniei,cu mai multi stapani si unul principal-asta fiind si una din cauzele principale ca la noi este un talmes-balmes in toate,inclusiv in asa zisa democratie-care contrasteaza cu titulatura de colonie,atunci cand urmeaza sa dam cateva miliarde de dollarei pe armament american.Sa nu ne speriem,exista sanse egale aproape cu zero sa fim atacati de cineva,o colonie poate fi subiect numai de tranzactii cum au fost la Yalta,Malta si va urma o alta.

  3. ,, …existã sanse aproape egale cu zero sã fim atacati de cineva, O COLONIE POATE FI SUBIECT NUMAI DE TRANZACTII… ”. Nu stiu dacã sansele sînt chiar atît de egale cu zero dar urmarea e exceptionalã prin adevãrul pe care-l contine, Cobe…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger