AcasăPoliticaLider PSD: Grindeanu se crede Robin Hood. A ocupat Palatul Victoria si...

Lider PSD: Grindeanu se crede Robin Hood. A ocupat Palatul Victoria si isi face guvern

Pe langa luarile de pozitie exprimate deja de catre liderul PSD, dar si de catre vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, de aceasta data liderul grupului PSD din Senat analizeaza in termeni categorici gesturile lui Grindeanu, din ultimele zile. Acesta il compara pe premier cu Robin Hood.

Mihai Fifor noteaza, vineri, pe Facebook, ca „de doua zile guvernarea Romaniei, stat membru al Uniunii Europene, a fost confiscata de un individ despre care incep sa ma intreb tot mai mult daca mai este chiar lucid in ceea ce face”.

Presedintele Consiliului National al PSD nu se opreste, insa, aici. „Cum e asa sa mergi si sa te baricadezi de unul singur la Palatul Victoria si sa te joci de-a primul ministru, cand nimeni si nimic nu te legitimeaza sa mai ai aceasta demnitate, cand toti ceilalti au demisionat si, practic, guvernul Grindeanu nu mai exista? Cum sa intorci o tara cu fundul in sus doar pentru ca ai impresia ca ai venit de acasa cu fotoliul de premier?”, se intreaba Fifor.

Amintind de faptul ca, pe fondul refuzului lui Grindeanu de a demisiona, pesedistii se vad nevoiti sa pregateasca motiunea de cenzura, pe care o vor depune luni, liderul PSD adauga:  „este halucinant ce se petrece in Romania. Doar pentru ca un anume Sorin Grindeanu, care se crede subit Robin Hood, a ocupat Palatul Victoria si isi face guvern. Al cui guvern? Al familiei Grindeanu? Bun, am inteles ca nu e guvernul CEX- ului PSD. Dar al lui Grindeanu este? Oare, in opinia lui Sorin Grindeanu, Parlamentul mai are sau nu dreptul de a numi guvernul? Sau maine decide domnul Grindeanu ca poate nici la Cotroceni nu e bine si se instaleaza si acolo. Sau la Patriarhie…de ce nu?”.

foto: Facebook

218 afisari

3 COMENTARII

  1. Considerați că ar putea fi vreo „legătură de cauzalitate” între activitatea Comisiei ce investigheazå despre alegerile din 2009 din care face parte și domnul Fifor și
    „evenimentele” din PSD și de la guvernare ?
    Cum comentați totuși despre declarațiile lui Traian Băsescu referitoare la Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și la faptul că nu ar susține o moțiune de cenzură a PSD ?

  2. Considerați că domnul Fifor și comisia din care face parte s-ar fi putut apropia de niște zone mai „inconfortabile” ,pentru unii dintre politicieni, chestiune care ar fi generat o creștere a „nivelului agitației” printre politicieni ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger