AcasăPoliticaLiberalul Stroe se declara solidar cu Tariceanu: Sa incercam sa facem sa...

Liberalul Stroe se declara solidar cu Tariceanu: Sa incercam sa facem sa mearga USL

Fostul ministru de Interne, actualmente vicepresedinte al PNL, se declara solidar cu Calin Popescu Tariceanu, spunand ca e normal ca alesii locali sa afle despre „eroarea” produsa marti.

Radu Stroe sustine varianta reintregirii USL-ului, asemeni lui Calin Popescu Tariceanu. De altfel, fostul ministru liberal considera, cu riscul de a supara pe unii lideri ai partidului, ca s-a facut o greseala. Intr-o interventie la Romania Tv, Stroe si-a declarat public sprijinul pentru demersul anuntat de Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa, respectiv incercarea de a reface USL si de a obtine din nou pozitiile PNL-ului in Guvern.

„Eu ma solidarizez cu demersul domnul Tariceanu. Convingerea mea este ca trebuia facut acest lucru pentru ca toti alesii locali ai PNL, tot activul de partid, pana in ultima comuna, trebuie sa stie directia in care mergem. Este un lucru care deranjeaza conducerea partidului, dar in acelasi timp noi avem obligatia sa spunem alesilor nostri locali, sa spunem activului nostru de partid ca este o eroare care s-a produs si oamenii trebuie sa stie acest lucru. (…) Noi suntem responsabili pentru toate lucrurile acestea si din aceasta privinta am gasit de cuviinta sa mergem mai departe, sa incercam sa facem sa mearga USL”, a afirmat Stroe.

De altfel, inca de marti seara, cand a avut loc Delegatia Permanenta a PNL, in care s-au luat aceste decizii drastice, Stroe si-a manifestat dezacordul fata de aceasta varianta- a ruperii USL-ului si a iesirii PNL-ului de la Guvernare.

La randul sau, Tariceanu a discutat, miercuri, cu Victor POnta, chiar la sediul Guernului, pe marginea acestei posibilitati- de revenire a PNL la guvernare.

Cititi si: Tariceanu se intalneste cu Ponta pentru a discuta pastrarea pozitiilor PNL in Guvern si ii cere lui Antonescu sa revina in USL

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger