AcasăPoliticaLiberalul Quintus, decorat la Cotroceni cu o zi inainte de a implini...

Liberalul Quintus, decorat la Cotroceni cu o zi inainte de a implini 100 de ani

Venerabilul politician a fost prezent, vineri la pranz, la Cotroceni, alaturi de alti liberali cunoscuti.

Motivul l-a constituit ceremonia de decorare a liberalului, cu ocazia implinirii unui secol de viata. Mircea Ionescu Quintus a primit Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter, distinctia fiindu-i acordata de catre seful statului, in prezenta sefei interimare a PNL-ului, Raluca Turcan, a lui Ludovic Orban, dar si a lui Catalin Predoiu.

Klaus Iohannis s-a declarat onorat sa decoreze „o persoana care-si poarta cu atata noblete varata de 100 de ani”, dintre acestia 80 de ani de implicare in viata politica”, subliniind ca evenimentul de vineri „are o insemnatate aparte, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mine, din motive care tin de identitatea noastra politica comuna”.

La randul sau, seniorul Mircea Ionescu Quintus, politicianul care, incepand din 1993 si pana in 2001 a condus PNL-ul, a vorbit despre formatiunea liberala ca despre „partidul familiei mele”, a declarat ca are incredere in Klaus Iohannis, si si-a incheiat discursul spunand urmatorul lucru: „ma simt mandru sa fiu roman si sa fac parte din acest vrednic neam al nostru”.

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger