Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Liberalul Corneliu Puiu a murit la 56 de ani

Liberalul Corneliu Puiu a murit la 56 de ani

Autor:

Colegii politicianului din cadrul PNL Vrancea au fost cei care anuntat, joi, ca echipa liberalilor a suferit o pierdere, prin plecarea din aceasta lume a celui care a fost Corneliu Puiu.

 

Puiu Corneliu N Liberalul Corneliu Puiu a murit la 56 de aniLiberalii vranceni au doar cuvinte frumoase despre cel care a fost Corneliu Puiu, pe care il descriu drept “un om deosebit, luptator permanent pentru libertatea oamenilor, pentru dreptate sociala si democratie reala”. “Glasul lui s-a facut permanent auzit din decembrie 1989 pana astazi. Corneliu Puiu pleaca din aceasta lume, dar atitudinea sa civica va ramane mereu in memoria celor care l-au cunoscut. Ii vom pastra o vie amintire”, mai transmit colegii politicianului, intr-un comunicat remis redactiei.

Omul politic si revolutionarul vrancean avea 56 de ani si, din cate se pare, fusese internat la un spital din Focsani, deunazi, existand suspiciunea ca ar fi suferit un atac vascular. Din pacate, insa, starea sa s-a inrautatit, iar in cursul acestei dimineti barbatul a pierit.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!