AcasăPoliticaLiberalii vor Guvernul Grindeanu plecat. Se invoca alegerile anticipate

Liberalii vor Guvernul Grindeanu plecat. Se invoca alegerile anticipate

Dupa pasul facut, marti seara, din directia Guvernului Grindeanu, in sensul adoptarii ordonantei privind modificarea Codurilor Penale si de Procedura Penala, liberalii sunt mai hotarari ca oricand sa vada plecat actualul Cabinet.

In primul rand, sefa PNL considera ca Guvernul trebuie sa demisioneze, in caz contrar urmand ca liberalii sa depuna o motiune de cenzura la adresa Executivului.

In alta ordine de idei, in interiorul formatiunii conduse interimar de catre Raluca Turcan se ia in calcul varianta parcurgerii pasilor catre alegerile anticipate. In sensul in care alesii neamului care nu apartin PSD si ALDE sa-si depuna mandatul, astfel incat sa se ajunga la acest timp de alegeri. O astfel de varianta a sugerat, noaptea trecuta, printre altii, Adriana Saftoiu. „Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domina Parlamentul, trebuie sa demisioneze ducand la alegeri anticipate! PNL are maine de decis parcursul!”, a notat liberala pe Facebook. Totodata, si liberalul Predoiu a cerut, pe aceeasi retea de socializare, demisia Guvernului.

152 afisari

1 COMENTARIU

  1. PNL , chiar nu înțelegeți că poporul nu vă mai vrea?… Ați adus numai rușine numelui partidului ! Toți cei ce v-am susținut , care sunt acum din ce în ce mai puțini ,s-au lămurit cam ce hram purtați ! Nu sunteți cu nimic mai buni ca adversarii voștri politici ,dimpotrivă !… Vreți „anticipate”?… Voi chiar nu bănuiți ce v-ar aștepta?… Doamne, cineva chiar are reaua intenție de a vă desființa ( la fel ca pe PNȚ) și vă împinge de la spate în prăpastie !… Rămînînd în opoziție ,dar făcînd „o purificare pe teme de corupție” veți rămîne ,probabil mult mult mai puțini dar cu șanse de credibilitate … În caz contrar : știi „de ce bat clopotele ,Mitică?”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger