AcasăPoliticaLiberalii si-au stabilit candidatii la primariile de sector. Cu o singura exceptie!

Liberalii si-au stabilit candidatii la primariile de sector. Cu o singura exceptie!

Dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban „preia stafeta” de la Cristian Busoi si intra in cursa pentru prima functie in cadrul primariei Capitalei, liberalii ramasesera sa anunte cu ce nume merg in aceasta lupta, la nivel de sectoare.

Acest mister s-a risipit luni, cand liderul organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat ca pentru Primaria sectorului 1 l-au ales pe Alexandru Nazare, pe Dan Cristian Popescu, la sectorul 2, si pe Florin Stefan Vasile la sectorul 3. Cat priveste Primaria sectorului 4, in lupta pentru fotoliul de edil va fi propus actualul interimar din fruntea PMB, Razvan Sava, in timp pentru sectorul 5, liberalii merg pe mana lui Ovidiu Raetchi.

Singurul in cazul caruia nu s-a luat o decizie in cadrul sedintei de luni a comisiei de unificare a PNL este sectorul 6, Catalin Predoiu tinand sa sublinieze, insa, ca lucrurile se vor lamuri saptamana viitoare, dar si ca nu se pune problema ca liberalii sa mearga la alegerile locale din 5 iunie sustinandu-l in aceasta cursa pe Stefan Florescu, cum s-a vehiculat in spatiul public.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger