AcasăPoliticaLiberalii nu mai vor sa fie FLUTURasii guvernarii USL

Liberalii nu mai vor sa fie FLUTURasii guvernarii USL

Prestatia ministrilor USL ii baga in fibrilatii pe baronii PNL. Nemultumiti de faptul ca Executivul nu are un program economic, liberalii se tem ca vor avea soarta predecesorilor.

Alesii locali din PNL se tem ca vor fi taxati electoral din cauza Executivului

Infrangerea usturatoare pe care au suferit-o pedelistii in 2012 a devenit ”studiu de caz” in PNL, primarii si presedintii consiliilor judetene ajungand la concluzia ca toate greselile Guvernului vor fi decontate de ei. ”Ce s-a intamplat cu Gheorghe Flutur sau cu Florin Popescu, asta o sa se intample si cu noi. Chiar daca suntem adversari, trebuie sa recunoastem ca Flutur a facut cate ceva pentru judetul ala. Cine ar fi crezut ca o sa piarda? Dar a platit pentru incompetenta celor de la centru. Nu are rost sa ne imbatam cu apa rece, cu scorul mare al USL, si noi vom pati la fel”, ne-a declarat un lider local al PNL, mentionand ca mai multi colegi au ridicat aceasta problema  la intalnirile pe care conducerea partidului le-a avut cu ministrii, primarii si sefii de CJ.

Gheoghe Flutur (foto) si Florin Popescu, doi fosti presedinti de CJ care nu dadeau semne ca vor pierde alegerile

Totodata, acesta ii acuza pe guvernanti ca sunt rupti de realitatea din tara. ”Din teritoriu lucrurile se vad altfel. Oamenii au inceput sa-si piarda increderea, ba chiar pun semnul de egalitate intre noi si ceilalti. Ne reproseaza, pe buna dreptate,  ca am tot promis marea cu sarea, dar nu am realizat nimic. Nu am luat nicio masura ca sa sprijinim mediul de afaceri. Ministrii nostri sunt de decor. I-am intrebat daca se duc la sedintele de Guvern doar ca sa faca act de prezenta”, a mai afirmat liberalul.

Florin Popescu

Se plang ca sunt la mana lui Dragnea

Pe langa cosmarurile cu Flutur si Popescu, liberalii trebuie sa  scape de megaprogramul de dezvoltare al vicepremierul Liviu Dragnea care a trecut deja de Guvern. Potrivit acestuia, toate proiectele primariilor si ale Consiliilor Judetene vor depinde de pixul ministrului Dezvoltarii. ”O sa ajungem toti niste cersetori. Pentru fiecare investitie va trebui sa stam cu mana intinsa la Dragnea”, a explicat un primar PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger