AcasăPoliticaLiberalii merg la alegeri cu mama primarului Chereches, din Baia Mare

Liberalii merg la alegeri cu mama primarului Chereches, din Baia Mare

Listele PNL, in Maramures, vor contine si numele Vioricai Chereches. Femeia, medic de profesie, este mama edilului suspendat al orasului Baia Mare, politician exclus, in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, din randurile formatiunii liberale.

Aspira sa lase cabinetul medical pe o banca din Parlament

Asadar, mama primarului baimarean -ales in vara, pentru un nou mandat, desi se afla in regim de arest preventiv -va debuta pe scena politica direct in postura de candidat la alegerile din decembrie. Dar nu oricum, ci prima pe lista PNL Maramures pentru Camera Deputatilor.

Desi informatia abia ce a apucat sa fie confirmata, la finele unor discutii avute de liberali, vestea a iscat deja comentarii, din motive lesne de inteles, ar spune unii. Insa conducerea liberala ii tine partea candidatei, vrand sa se puna accent doar pe faptul ca Viorica Chereches este medic si manager al unui spital din Baia Mare. „In PNL, judeci omul. Nu familia, nu familia de pe scara (…) La Maramures, aceasta doamna este considerata unul din cei mai seriosi cetateni ai judetului. Un manager de spital cunoscut, un om apreciat in comunitate (…) Da, fiul domniei sale are problemele (…) Dar credeti-ma ca nu poti sa raspunzi pentru faptele copiilor tai majori si vaccinati”, a tinut sa sublinieze Alina Gorhiu.

Va reamintim faptul ca primarul Chereches a fost trimis in judecata, dupa ce DNA l-a acuzat de luare de mita in forma continuata.

sursa foto: sbidvp.ro

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger