AcasăPoliticaLiberalii isi iau tichete de vacanta pe spinarea lui Oprea

Liberalii isi iau tichete de vacanta pe spinarea lui Oprea

Pentru ca Victor Ponta nu mai reprezinta o miza, PNL-ul si-a indreptat tirul asupra lui Gabriel Oprea. In asteptarea unor explicatii din partea vicepremierului, in legatura cu accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina, liberalii s-au gandit ca nu le-ar strica putina odihna.

Liberalii se folosesc de Gabriel Oprea ca sa traga chiului de la Parlament

Penelistii au descoperit ca au vocatie de grevisti. Dupa ce si-au bandajat bratele in semn de protest fata de tergiversarea votului prin corespondenta, reprezentantii PNL vor sa treaca la stadiul urmator: greva parlamentara pana in ziua in care Gabriel Oprea fie isi va da demisia, fie va fi demis. Altfel spus, liberalii au gasit scuza perfecta sa nu faca nimic, dar sa-si incaseze indemnizatiile. Ce-i drept, multi dintre ei recunosc ca au prins si mai mult curaj dupa ce au vazut ca inclusiv presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe aceasta tema. „Suntem in a cincea zi si nu avem o luare de pozitie oficiala din partea Guvernului. Asa ceva este inadmisibil! Opinia publica asteapta lamuriri si ii poftesc de urgenta in fata microfoanelor pe domnii Oprea si Ponta sa dea aceste lamuriri. Si nu ma refer doar la partea penala a accidentului in care din nefericire a murit un politist care a fost in timpul serviciului, ci ma refer la latura politica si la lamuriri de ordin general”, a declarat, ieri, seful statului.

Gabriel Oprea

La polul opus, conducerea UNPR  reclama jocul murdar al PNL-ului, acuzandu-i direct pe liderii partidului ca incearca sa-i plateasca polite lui Gabriel Oprea. „PNL a propus o tradare, iar UNPR a refuzat. Aceasta este de fapt singura explicatie pentru atacurile politice furibunde pe care le lanseaza reprezentantii PNL. Mai grav pentru Catalin Predoiu este ca se preteaza la un astfel de joc stiind foarte bine cateva adevaruri pe care o parte a presei le ignora.  (…) Astazi, PNL vrea sa profite de drama unei familii pentru un meschin castig politic. Catalin Predoiu, la randul lui, vrea sa iasa din umbra, dar risca sa ajunga in noroi. Acesta este noul PNL, acestia sunt cei care se viseaza marii oameni de stat.  (…) Cei care folosesc politic aceasta drama nu au nicio scuza”, au precizat liderii UNPR.

author avatar
Adelina Ionicel
978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger