AcasăPoliticaLiberalii il dau pe Dragnea pe mana DNA

Liberalii il dau pe Dragnea pe mana DNA

Senator si vicepresedinte al PNL, Alin Tise cere DNA sa-l ancheteze pe vicepremierul PSD Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu. Infractiune de care Dragnea s-ar fi facut vinovat dupa ce a impartit primarilor 400 de milioane de euro ”fara niciun criteriu”.

Liberalul Alin Tise (FOTO) il ”cadoriseste” pe pesedistul Liviu Dragnea cu o noua plangere penala

Alin Tise sustine ca primarii au fost ”mituiti” si ”ademeniti” de Liviu Dragnea, in campania electorala prezidentiala din 2014, cu bani din fondul de rezerva al Guvernului. ”Liviu Dragnea sa fie tras la raspundere penala, ar trebui anchetat pentru modul in care a distribuit banii din pixul lui prin ordin de ministru, fara sa existe niciun criteriu. Consider ca este vorba de abuz in serviciu si sesizez DNA pentru ca se impune de urgenta o verificare a celor 420 de milioane de euro cheltuiti de Dragnea in 2014 din fondul de rezerva al Guvernului. Acesta s-a folosit de banii publici ca de banii lui in campania electorala pentru prezidentiale si a dat banii ca mita electorala la primari, a fost operatiunea PSD «bani contra voturi», in special in judetele rosii.

Liviu Dragnea

A fost o actiune premeditata, primarii au fost ademeniti de Dragnea, este caz tipic de mita electorala”, acuza liberalul. Nemultumit doar cu aceste acuzatii aduse public, Alin Tise a precizat, ieri, ca va sesiza DNA-ul pe tema. ”Nu ma astept ca Dragnea sa demisioneze, nu are atata onoare, dar sunt convins ca institutiile statului vor reusi sa stabileasca legatura intre banii alocati catre anumiti primari si voturile aduse de acestia in campania electorala pentru Victor Ponta”, a conchis senatorul PNL.

[poll id=”914″]

author avatar
Simona Badulescu
2.575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger