AcasăPoliticaLiberalii au votat criteriile de integritate si noul secretar general al PNL

Liberalii au votat criteriile de integritate si noul secretar general al PNL

Penelistii nu vor sa-si strice scorul electoral pentru un an de guvernare

Criteriile de integritate pe care candidatii la viitoarele alegeri- fie ele locale sau  europarlamentare- vor fi nevoiti sa le bifeze au fost adoptate la Consiliul National al Partidului National Liberal, desfasurat vineri la Palatul Parlamentului.

„Am fost primul partid care la inceputul anului am inclus in Statutul partidului sanctiuni concrete pentru membrii aflati in situatii de incompatibilitate cu rigorile societatii. Incheiem acest an, prin fixarea unor criterii clare de selectie a candidatilor pentru alegerile locale si parlamentare. Presa le-a spus „Decalogul integritatii”, eu le-as numi „Decalogul normalitatii”.  (…) Nu voi ridica in slavi acest decalog pentru ca normalitatea nu are in inventar astfel de manifestari”, le-a transmis Alina Gorghiu liberalilor, inaintea votului prin care s-au adoptat criteriile ce presupun, printre altele, ca un viitor candidat din partea PNL-ului nu poate fi inclus in categoria „traseistilor” politic, nu s-a dovedit ca a plagiat si nici nu a fost condamnat definitiv pentru vreo fapta de coruptie. LISTA CRITERIILOR o gasiti AICI.

Totodata, in cadrul reuniunii de vineri, liberalii au votat in favoarea unificarii posturilor de secretar general intr-o functie unica – Secretariatul General al PNL- in fruntea caruia a fost votat actualul edil al orasului Oradea, Ilie Bolojan.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger