AcasăPoliticaLia Vasilescu da replica: 'Nu va faceti iluzii, ca e o noua...

Lia Vasilescu da replica: ‘Nu va faceti iluzii, ca e o noua „bomba” care o sa se fasaie repede’

Pe fondul aspectelor vehiculate in spatiul public, in ultimele ore, Lia Olguta Vasilescu n-a stat pe ganduri si si-a spus punctul de vedere.

Mai exact, a trecut la taste si a pus cap la cap un mesaj, pe care l-a postat apoi pe pagina de Facebook. Nu de alta, dar sa afle toata lumea cum i se par aspectele in cauza si, mai ales, de la ce anume ar fi pornit totul.

Iata mesajul ministrului Muncii, postat luni dupa-amiaza pe reteaua de socializare:

„Ministrul Muncii vizat intr-un dosar penal cu finantari ilegale, pe fonduri europene”, „Olguta agatata intr-un dosar Teldrum” etc. Titluri de azi… Nu va faceti iluzii, ca e o noua „bomba” care o sa se fasaie repede. Concret: un inspector ISC Dolj a depus o plangere penala ca pe un bulevard s-a lucrat fara autorizatie de constructie. Autorizatia a existat pana la incheierea contractului de finantare si nici nu s-ar fi putut demara lucrari de constructie in lipsa ei, pentru ca nu s-ar fi putut elibera fondurile europene altfel. De altfel, alti inspectori ISC au semnat la toate fazele determinante, mai putin ultimul care a semnat o plangere la parchet. S-a lucrat dupa un proiect tehnic licitat inainte sa fiu eu primar, constructorul executand exact lucrarile licitate. Nimic altceva! Furtuna intr-un pahar cu apa, un dosar care se poate solutiona maxim cu o amenda. Eu zic ca nici pe aceea nu o va lua cineva din primaria Craiova…”

foto: Facebook

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger