AcasăPoliticaLegea salarizarii unitare, depusa la Senat

Legea salarizarii unitare, depusa la Senat

Victorie pentru Lia Olguța Vasilescu. DNA a clasat dosarul! ”După patru ani de hărțuire sistematică...” (foto: Facebook)

Proiectul legislativ ce vizeaza salariile angajatilor din sistemul de stat a fost inregistrat la Camera Superioara a Parlamentului.

Dupa cum seful PSD anuntase, la finele saptamanii precedente, proiectul de act normativ a fost depus, asadar, in aceasta prima zi a saptamanii, la Parlament, mai precis la Senat, prima Camera sesizata in acest caz.

Proiectul a fost depus avand 205 semnaturi din partea parlamentarilor PSD si ALDE, deschizatorii de lista fiind presedintii Camerelor, si, totodata, liderii celor doua formatiuni, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Legea salarizarii unitare a stat mai multe saptamani in dezbatere publica, timp in care au fost facute unele modificari – nu majore, din cate a lasat sa se inteleaga ministrul Muncii – fata de varianta prezentata public in prima faza. „Nu ridica mari probleme amendamentele pe care le-am primit pana acum”, din cate a subliniat Olguta Vasilescu.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger