Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Legea Salarizarii unitare a trecut de Senat

Legea Salarizarii unitare a trecut de Senat

Autor:

Alesii neamului din cadrul Cemerei Superioare au votat proiectul Legii Salarizarii unitare.

 

Parlament plen Narcis Pop 292 Legea Salarizarii unitare a trecut de SenatIn calitate de reprezentanti ai primei Camere sesizate in privinta demersului legislativ, senatorii au dezbatut proiectul, iar marti l-au suspus la vot, in plen. Au fost 85 de voturi “pentru”, doar 10 “impotriva” si 12 abtineri, astfel ca din directia Senatului s-a dat unda verde acestui act normativ.

Pasul urmator este trimiterea Legii Salarizarii la Camera Deputatilor, unde proiectul va fi analizat in comisia de specialitate, dezbatut si apoi supus votului in plen.


1 Comentariu la Legea Salarizarii unitare a trecut de Senat

  1. ZORO

    DACA VREM DEMOCRATIE NATURALA CA POPOR TREBUIE să protestam continuu faţă de Guvern, NUMAI ASA PUTEM OBTINE O schimbare masivă privind conştiinţa. Nicio ţară nu poate fi cu adevărat puternică, dacă cetăţenii ei nu au o conştiinţă trează şi dacă nu se implică activ în procesul de guvernare . AVEM EXPERIENTA POPORULUI ITALIAN DIN PERIOADA CAND MAFIA IL CONDUCEA PE ULTIMUL DRUM, PENTRU CA AU SCHIMBAT GUVERNE DIN TREI IN TREI LUNI O PERIOADA DE DOI ANI SI APOI SI CLASA POLITICA AU REUSIT SA DIMINUEZE EFECTUL MAFIOTIZARII SOCIETATII NOI CE DORIM SA FACEM SA ACCEPTAM STATUTUL DE TURMA DUSA LA ABATOR ???………..??????????


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!