AcasăPoliticaLegea Salarizarii unitare a trecut de Senat

Legea Salarizarii unitare a trecut de Senat

Alesii neamului din cadrul Cemerei Superioare au votat proiectul Legii Salarizarii unitare.

In calitate de reprezentanti ai primei Camere sesizate in privinta demersului legislativ, senatorii au dezbatut proiectul, iar marti l-au suspus la vot, in plen. Au fost 85 de voturi „pentru”, doar 10 „impotriva” si 12 abtineri, astfel ca din directia Senatului s-a dat unda verde acestui act normativ.

Pasul urmator este trimiterea Legii Salarizarii la Camera Deputatilor, unde proiectul va fi analizat in comisia de specialitate, dezbatut si apoi supus votului in plen.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari

1 COMENTARIU

  1. DACA VREM DEMOCRATIE NATURALA CA POPOR TREBUIE să protestam continuu faţă de Guvern, NUMAI ASA PUTEM OBTINE O schimbare masivă privind conştiinţa. Nicio ţară nu poate fi cu adevărat puternică, dacă cetăţenii ei nu au o conştiinţă trează şi dacă nu se implică activ în procesul de guvernare . AVEM EXPERIENTA POPORULUI ITALIAN DIN PERIOADA CAND MAFIA IL CONDUCEA PE ULTIMUL DRUM, PENTRU CA AU SCHIMBAT GUVERNE DIN TREI IN TREI LUNI O PERIOADA DE DOI ANI SI APOI SI CLASA POLITICA AU REUSIT SA DIMINUEZE EFECTUL MAFIOTIZARII SOCIETATII NOI CE DORIM SA FACEM SA ACCEPTAM STATUTUL DE TURMA DUSA LA ABATOR ???………..??????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger