Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Legea salarizarii, promulgata

Legea salarizarii, promulgata

Autor:

Primul om in stat a semnat decretul prin care Legea salarizarii bugetarilor a fost promulgata. Anuntul in acest sens a fost facut in urma cu scurta vreme, din directia Cotrocenilor.

 

17202717 1285252404895341 8178452414782954809 n iohannis 720x440 Legea salarizarii, promulgataE de mentionat faptul ca in comunicatul prin care se face public anuntul promulgarii actului normativ au fost inserate si o serie de mentiuni. Printre care, acelea ca “presedintele Klaus Iohannis sustine necesitatea de crestere a veniturilor salariale, in mod sustenabil, pentru imbunatatirea nivelului de trai al romanilor. Este evident faptul ca Romania are nevoie de un cadru legislativ care sa introduca ordine in sistemul public de salarizare, astfel incat sa fie eliminate inechitatile si disfunctionalitatile salariale”.

Totodata, din directia Presedintiei se subliniaza faptul ca este vorba despre un proiect asumat, atat la nivel guvernamental, cat si parlamentar, de catre PSD, “ca parte esentiala a programului de guvernare al actualei coalitii politice” si ca “in acest sens, este responsabilitatea PSD-ALDE sa asigure dezvoltarea echilibrata si sa concilieze obiectivul de crestere a salariilor cu cel de pastrare a stabilitatii macroeconomice si bugetare a Romaniei”, pe motiv ca “aceasta lege ar trebui sa rezolve problemele salariale existente in sectorul public, fara sa creeze altele“.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!