AcasăPoliticaLegea gratierii. Ce asigura Dragnea, dupa aparitia amendamentelor pesedistului Nicolae

Legea gratierii. Ce asigura Dragnea, dupa aparitia amendamentelor pesedistului Nicolae

Pe fondul valului de comentarii iscate de demersul senatorului PSD Serban Nicolae de a depune mai multe amendamente la Legea gratierii, reactiile fiind sustinute de faptul ca pe lista pedepselor pasibil a fi „iertate” s-ar numara si fapte de coruptie, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze cat se paote de clar un anumit aspect.

Si anume ca nu e de acord cu gratierea pentur fapte de coruptie. „Eu nu sustin o Lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Categoric – nu. Nu este cazul sa ne inflamam, pentru ca oricine poate depune amendamente, dar eu spun si acum Guvernului si dlui ministru al Justitiei – doar Legea gratierii nu rezolva problema”, a declarat Dragnea, la Instanta Suprema. (DETALII AICI).

Seful PSD a adaugat ca el crede ca ar fi cazul sa se conceapa un „plan complet” pentru rezolvarea acestei chestiuni. „Si in acelasi timp nici nu cred ca este  graba foarte mare cu aceasta lege”, a subliniat Liviu Dragnea, confirmand, totodata, spusele lui Nicolae, ca senatorul nu sa consultat cu restul pesedistilor in cazul demersului sau legislativ.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger