Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Legea gratierii. Ce asigura Dragnea, dupa aparitia amendamentelor pesedistului Nicolae

Legea gratierii. Ce asigura Dragnea, dupa aparitia amendamentelor pesedistului Nicolae

Autor:

Pe fondul valului de comentarii iscate de demersul senatorului PSD Serban Nicolae de a depune mai multe amendamente la Legea gratierii, reactiile fiind sustinute de faptul ca pe lista pedepselor pasibil a fi “iertate” s-ar numara si fapte de coruptie, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze cat se paote de clar un anumit aspect.

 

12509864 986544938090920 3126820941095848979 n dragnea 317x500 Legea gratierii. Ce asigura Dragnea, dupa aparitia amendamentelor pesedistului NicolaeSi anume ca nu e de acord cu gratierea pentur fapte de coruptie. “Eu nu sustin o Lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Categoric – nu. Nu este cazul sa ne inflamam, pentru ca oricine poate depune amendamente, dar eu spun si acum Guvernului si dlui ministru al Justitiei – doar Legea gratierii nu rezolva problema”, a declarat Dragnea, la Instanta Suprema. (DETALII AICI).

Seful PSD a adaugat ca el crede ca ar fi cazul sa se conceapa un “plan complet” pentru rezolvarea acestei chestiuni. “Si in acelasi timp nici nu cred ca este  graba foarte mare cu aceasta lege”, a subliniat Liviu Dragnea, confirmand, totodata, spusele lui Nicolae, ca senatorul nu sa consultat cu restul pesedistilor in cazul demersului sau legislativ.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!