Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Le-a cerut alesilor sa se gandeasca dincolo de “castigul electoral de moment”. Iohannis : Intrebati-va cum va arata Romania in 5-10 ani

Le-a cerut alesilor sa se gandeasca dincolo de “castigul electoral de moment”. Iohannis : Intrebati-va cum va arata Romania in 5-10 ani

Autor:

Printre alte aspecte pe care a considerat ca e cazul sa le mentioneze in discursul sau din Parlament, sustinut la 140 de ani de la proclamarea Independentei, dar si cu prilejul Zilei Europei, seful statului a adresat un mesaj actualilor parlamentari.

 

603806 814444195309500 916032629073981295 n iohannis 2 500x500 Le a cerut alesilor sa se gandeasca dincolo de castigul electoral de moment. Iohannis : Intrebati va cum va arata Romania in 5 10 ani“Puneti pe agenda legi cu impact major pentru viitorul romanilor (…) nu va ganditi doar la un castig electoral de moment (…) intrebati-va cum va arata Romania in 5-10 ani cu legile pe care le adoptati dvs acum, intrebati-va daca Romania va deveni mai puternica sau dimpotriva”, le-a transmis Klaus Iohannis senatorilor si deputatilor prezenti in sedinta comuna.

Totodata, primul om in stat considera ca actualii alesi ai neamului au deopotriva “responsabilitatea”, cat si “capacitatea” de a restabili increderea cetateanilor in Parlament, “aceasta institutie fundamentala a democratiei”. “Va chem sa faceti din aceasta un obiectiv politic demn de centenarul aniversarii Marii Uniri”, a insemnat presedintele.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!