AcasăPoliticaLazaroiu cere Divinitatii sa tina USL-ul in viata

Lazaroiu cere Divinitatii sa tina USL-ul in viata

Sebastian Lazaroiu se teme ca USL ar putea deceda inainte de vreme, stricand astfel planurile dreptei

Sebastian Lazaroiu stie ca USL se va rupe inainte de prezidentiale, dar nu vrea nici in ruptul capului ca Uniunea sa se destrame acum.

Sebastian Lazaroiu se teme ca USL ar putea deceda inainte de vreme, stricand astfel planurile dreptei

”Doamne fereste sa se rupa USL! Alcatuirea unei alte majoritati inseamna criza politica”, a comentat consilierul prezidential, in contextul meciului Ponta-Antonescu. Cum USL-ul sta de multa vreme in gatul dreptei dambovitene, vehementa lui Lazaroiu inseamna doar ca  momentul nu este prielnic pentru dreapta cu pricina. Care nu a reusit sa se infiripe conform planului trasat de arhitectul-sef Basescu si deci nu ar putea sa profite de pe urma destramarii USL-ului. Daca popularii lui Basescu ar fi fost cu adevarat populari si ar fi fost cotati cu vreo 12 – 14 procente, iar PDL-ul s-ar fi afirmat ca partid de opozitie plin de vana, pericolul unei crize politice nu l-ar mai fi bantuit pe consilierul prezidential. Cu un PDL anemic si cu o Miscare Populara care trebuie sa se ridice pe varfuri pentru a ajunge la pragul de cinci la suta, Lazaroiu nu poate decat sa se roage bunului Dumnezeu sa tina USL-ul in viata si la putere si peste iarna.

Motivul: speranta ca facturile dolofane, impozitele crescute si preturile aflate in ascensiune ii vor determina pe romanii iesiti cu greu din iarna sa dea buzna la urne si sa voteze, la europarlamentare, impotriva guvernantilor uselisti.

author avatar
Simona Badulescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger