Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Lazar: Procurorii nu si-au insusit propunerile prezentate de MJ

Lazar: Procurorii nu si-au insusit propunerile prezentate de MJ

Autor:

Dupa ce procurorii sefi din cadrul Parchetului General au dezbatut, in cadrul unei intrevederi desfasurate marti si la care au participat, printre altii, sefii DNA si DIICOT, dar si reprezentanti din cadrul  CSM-ului, Procurorul General Augustin Lazar a iesit in fata presei cu unele concluzii.

 

lazar1 Lazar: Procurorii nu si au insusit propunerile prezentate de MJSi anume a transmis, printre altele, ca “procurorii nu si-au insusit propunerile (…) prezentate de Ministerului Justitiei, (…) pentru ca ele afecteaza independenta justitiei”.

Obiectiile procurorilor au vizat atat trecerea Inspectiei judiciare dinspre CSM la Ministerul Justitiei, cat si ipoteza aparitiei unei directii menite sa cerceteze magistratii.

Trebuie spus ca, anterior, propunerile de modificari privind Legile justitiei – 303, 304, 317, din 2004 – fusesera dezbatute si in cadrul unor Adunari Generale – ale DNA si DIICOT. De altfel, din directia DNA-ului fusesera facute publice concluziile analizei pe aceasta tema, in cursul acestei dimineti. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!